PODCAST Investování pro holky: Vaše reálné příběhy

Čas čtení: 2 min.

Představujeme vám historicky první podcast od Investování pro holky! V tomto unikátním podcastu budeme společně v následujících týdnech nahlížet pod pokličku toho, jak žijí ženy v Česku. Můžete se těšit na příběhy skutečných žen, které s námi sdílely svou finanční situaci, a naše tipy pro ně.

Tento podcast vzniknul na základě úspěšného instagramového seriálu Vaše reálné příběhy. Vzali jsme tento koncept a upravili ho podle vaší zpětné vazby. A tak vznikl podcast, kde půjdeme příběhům žen v Česku ještě více do hloubky. První epizoda podcastu je už nyní venku! Podcast najdete pod názvem Investování pro holky na vašich oblíbených podcastových platformách i na Youtube.

Co zjistíte v podcastu Investování pro holky

  • Jaká finanční a životní témata ženy v Česku řeší?
  • Kolik peněz si vydělávají a jak se svými financemi vycházejí?
  • A s čím nejvíce bojují, když přijde na finance?

Tímto podcastem vás budu provázet já, Eva Kellermann, zakladatelka projektu Investování pro holky. V první sérii si představíme několika odvážných žen, které se mnou sdílely svůj životní příběh. Podíváme na jejich radosti, obavy a celkovou spokojenost v životě. A na konci každé epizody budu sdílet svůj pohled na to, jak bych se nad jejich životní situací zamýšlela já.

Podcast je rozdělen na jednotlivé série. Budeme sledovat, jak se vám líbí a případně upravíme jeho obsah na základě vaší zpětné vazby. Ale to není vše! Příběhy nadále sdílíme v grafické podobě na Instagramovém profilu Investování pro holky.

Na Instagramu se můžete těšit na:

  • základní informace o životní situaci žen
  • detailně zpracované příjmy a výdaje
  • jejich životní cíle

V podcastu si pak podíváme na:

  • jejich životní příběh více do hloubky
  • co aktuálně řeší nejvíce
  • tipy, co mohou v jejich situaci dělat

Věřím, že díky tomuto podcastu získáte nejen představu o tom, jak žijí ostatní, ale také inspiraci pro svoji vlastní životní situaci. První epizoda podcastu je venku od 3.6.2024 a na další se můžete těšit každé pondělí v příštích měsících! Sledujte instagram Investování pro holky, aby vám žádná epizoda neunikla.

Odkazy na podcast na některých podcastových platformách:

Odebírejte podcast Investování pro holky na vašich oblíbených podcastových platformách nebo na Youtube Investování pro holky (kde je i s videem) a zjistěte spolu se mnou, jak opravdu žijí ženy v Česku!

Pozn: Veškeré informace na webu jsou určeny pouze ke studijním účelům. Autorka není finanční poradkyní, neposkytuje poradenství a informace neslouží jako konkrétní investiční doporučení. Investování je rizikové a minulé výnosy nezaručují budoucí zisky.

Napsat komentář