FB LIVE: Jak danit investice? Odpovídá daňová poradkyně

Čas čtení: 2 min.

Jak danit investice? Daně z investování dělají těžkou hlavu nejednomu investorovi. A protože se daňové přiznání 2020 blíží, připravila jsem pro vás online vysílání na Facebooku s daňovou poradkyní Kristinou, která nám prozradí, jak se daní investice především na akciovém trhu!

Kristina je certifikovaná daňová poradkyně, která se letos stará o i mé daně.

A protože vím, že řada z vás řeší daně z investování, a nejednu z vás dokonce daně od investování odrazují, navrhla jsem Kristině živé vysílání na mé Facebookové stránce Investování pro holky.

A k mé obrovské radosti řekla ano!

Jak danit investice podle daňové poradkyně

Díky tomu budeš mít možnost v cca 90 minutách (60 minut rozhovor s Kristinou + otázky od vás) zjistit, jak danit investice, od skutečné profesionálky.

O čem se budeme bavit?

➤ Jak danit dividendy z akcií a ETF

➤ Akumulační vs. dividendové ETF

➤ Jak danit prodej akcií a ETF

➤ Jak na daně z P2P⁠

➤ Jak danit kryptoměny

Na konci si také vysvětlíme, jak vlastně funguje daňové poradenství a kolik stojí, když si daně nechceš dělat sama.

A protože živé vysílání je tu pro vás, budeme samozřejmě zodpovídat také vaše dotazy! Ptát se můžeš předem v komentářích pod článkem, v události na FB nebo přímo při živém vysílání prostřednictvím komentáře.

Sleduj FB live vysílání s daňovou poradkyní Kristinou Krčmářovou 18.2.2021 v 19:00 českého času!

➤ https://www.facebook.com/2270651009708583/posts/3662055300568140/

Máš dotaz k daním z investování? Napiš ho do komentáře!

Jak probíhalo loňské živé vysílání na Facebooku s hypotečním specialistou Tomášem se můžeš mrknout zde. Letos jich bude více, tak sleduj FB!

Pozn: Veškeré informace na webu jsou určeny pouze ke studijním účelům. Autorka není finanční poradkyní, neposkytuje poradenství a informace neslouží jako konkrétní investiční doporučení. Investování je rizikové a minulé výnosy nezaručují budoucí zisky.

Napsat komentář